Nejnovější recenze ze sekce Dokovací stanice a replikátory portů
- Rychlost přenosu dat (USB 3.0)
- Kvalitní kovové bytelné provedení
- Jednoduchá možnost klonování která funguje bezvadně
- Podpora trim funkce u SSD
- Indikace provozu
- Málo ohebný propojovací kabel
- Součásti není 5V adaptar
- Dal bych přednost klasickému vypínači pro zapnutí a vypnutí
Tohle je bezva "prcek" na 2,5" disky.Součásti sice není 5V adapter ale napájecí káblík je zakončený USB koncovkou a lze jej zasunout do volného portu USB v pc nebo notebooku a to stačí.Pohodlně tohle napájení utáhne i dva klasické 2,5" HDD.Manuál jak na klonování je stručný a dobrý jen je potřeba (v mém případě) jej naskenovat nebo ofotit a zvětšít.Ono klonovacích stanic je na trhu více a postup zahájení klonování se může mírně lišit.Mám ještě starší větší stanici i-tec na 3,5" disky a tam je zahájení klonování trochu jinak.Tahle dokovací stanice je díky tomu že není nutné mít adapter v síti ideální doplněk k notebooku.
i-Tec Metal Cooling Pad for notebooks (up-to 15.6”) with USB-C Docking Station (Power Delivery 100 W) C31METALDOCKPADPD
- Připojím vše potřebné (internet, externí monitor), k notebooku pak připojuji pouze jeden kabel
- Možnost zvednout notebook a tím ho i lépe pasivně chladit
- Konstrukce
clonování HDD bez použítí počitače
- Splňuje očekávání
- kompaktní, univerzální
- Funguje tak, jak ma
super...vse jak ma byt
Koupil jsem nedávno. Stačilo jen zasrčit, povolit zarízení a hotovo. Vyzkoušel jsem všechny porty, vše pracuje spolehlivě, včetně LAN kabelu.
Prostě základna. Stačí cvaknout a rovnou nabijite.
V doku je zapojena tiskárna velký monitor a internet.
Rad pracují i venku v pergole, jedno cvaknutí a jdu.
Žádné zdlouhavé odpojování kabelu.stanice není moc velká a těžká, je slušné vybavená s dostatkem vstupu. USB 3.0,monitor VGA,HDMI,DVI,
- dle očekávání
- Usnadňuje Práci s notebookem
- skvělý, malý, funkční
- krátký spojovací kablík
opravdu šikovný stand pro 17" Lenovo
replikátor portů - vše co potřebuji za dobrou cenu.
- funguje se Steam Deck
- funguje se Samsung Dex
- ocenil bych trošku delší kabel, ale to není úplně nevýhoda
Potřeboval jsem něco co umí i napájet i připojené zařízení a tohle to splní. Když je potřeba, tak do USB jde zapojit USB hub a můžete připojit klávesnici i myš a flash disk bez problému.
- perfektní , zapojení disku jen zasunutím
- bílá barva
- usb -c
- Skvělé zpracování
- Bohužel PD nekompatibilní s mým notebookem
Zpracování je velmi dobré, dock malý, lehký. U mě jsem bohužel skončil na nekompatibilitě s PowerDelivery - notebook ASUS ZenBook UX390UA - s dodaným adaptérem ani nenotifikuje nabíjení. S novějším adaptérem přímo od ASUS, který má 90W se sice v liště objevila ikona "nabíjení", nicméně notebook se i jen při přehrávání pomalu vybíjel.
Bohužel tohle je ale spíše problém USB PD protokolu (případně staršího notebooku?).
Takže pokud vám bude PD fungovat (případně nabíjíte notebook jiným portem), tak dock / rozbočovač doporučuji.
OK Pro Think pad s USBC a thunderbold ..
Chova se lepe jak standartni port replikatory.. Predevsim ma to rozliseni ktere lenovo uvadi
funguje perfektně, nepotřebuje žádný zdroj
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »