Nejnovější recenze ze sekce Dokovací stanice a replikátory portů
- kompaktni
- vse funguje
- klasicky ale nezvlada vice zarizeni
Doplněk je užitečny
Bez použití PC jsem si naklonoval svůj první disk, chtěl jsem tedy klonovat ze starého HDD na nový SSD, což se mi nakonec nepodařilo, zřejmě proto, že SSD měl menší kapacitu než HDD a všechna data, která byla na původním disku jsem si tedy smazal, ani Recuva je následně neobnovila, ale to byla má chyba, kterou jsem zaplatil za svou zbrklost, takže věřím, že ten příští klon již proběhne ve správném pořadí :-)
- vše funguje, jak má
- minimalistický design
- LAN bliká celkem agresivní bílou (mně nevadí, ale jiným by mohlo)
Vedle obrazovky a sítě připojuji k této dokovací stanici USB přepínač (ATEN USB 3.0) - i tento setup funguje a mohu doporučit, pokud řešíte přepínání klávesnice a myši mezi dvěma počítači (např. pracovním notebookem a osobním PC).
Funkční. Signalizační diody jsou maličké, nevýrazné a umístěné blízko u sebe. Nic pro slepejše. Tlačítko funguje dobře, přepnutí je jisté a jednoznačné.
- Možnost vložení SSD disku
Axagon HMA-GL3AP
Přidáno: 22. srpna 2023
(naposledy upraveno 22. srpna 2023)
Zakoupeno v CZC by Allegro
- Šikovný doplněk k NB bez RJ45
- Příjemný kovový obal
- funguje
Na samsung galaxy s23 funguje skvěle. Vyzkoušeno hdmi a usb flash disk
super
- Co mám napsat k docku??
- všechnu porty fungijí, jak mají
- výstupní konektor je delší
- Po připojení externí zvukovky se odpojí interní 3.5mm jack konektor
- intenzivní LED dioda
Kupoval jsem k iPadu Air 2022 a jsem téměř na 100% spokojen. Začnu připojením, pokud adaptér připojíte k iPadu bez obalu, lze použít přibalený magnetický L plátek, takže adaptér drží jak přibitý. I s obalem (mám levný Fixed) to je v pohodě, protože výstupní USB-C konektor je mírně delší a tudíž mu obal nevadí. Všechny vstupy fungují jak mají, USB-C vstup není jen pro nabíjení, ale i pro data. Mým primárním cílem bylo připojení MIDI controlleru přes USB-A a zvukové karty (NuX Mighty Pro) přes USB-C, toto funguje bez problémů. U USB-C kvituji, že iPad Air dokáže připojený NuX nabíjet (na 50% nabitý IPad a téměř vybitý NuX to zvládne). Dále mě potěšilo, že přes adaptér zvládne iPad připojit i Focusrite Solo 2.gen bez potřeby dalšího napájení. Dále kvituji, že se při připojení Focusrite odpojí jack zdířka a iPad správně detekuje jako výstupní zařízení právě Focusrite. Jediné mínus vidím v LED diodě, která je jedna hodně jasná a dost žere baterku iPadu (cca 8% za noc), takže budu muset adaptér buď odpojovat nebo iPad vypnout. Ale vzhledem k ceně adaptéru je tohle banalita, poměr výkon/cena je perfektní.
Docking station za rozumnou cenu
- Připojení druhé obrazovky k PC přes USBC
- Připojení VGA obrazovky k PC bez VGA portu
- Napájení přes USBC neblokuje jiné funkce USBC
- Pokud je obrazovka jen jedna, často nefunguje a je nutno ji připojit přímo do PC
- Jednoduchý a funkční
- Pěkný design
- Zahřívá se
Použití (např. HDMI) znatelně snižuje výdrž na baterii, ale to je asi u těchto adaptérů/hubů normální.
- Hřeje se při používání
- kvalita a vzhled
- snadné připojení a okamžitá funkčnost
- možnost mít na USB-C gigabitový Ethernet
- rychlá bez přehřívání
- funkčnost ok (ověřeno s HP 250 G10)
Výborná redukce na USB-C umožňující připojení siťového kabelu. Snadná instalace a okamžitá funkčnost. Hodí se např. při instalaci notebooku pokud instalačka Windows nepodporuje WiFi driver. Instalace i následné aktualizace přes pevný kabel zcela v pořádku. Rychlost velmi dobrá. S notebookem HP 250 G10 bezproblémová. Doporučuji!
Připojeno k Macu mini. Co jsem použil tak fungovalo...
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »