Nejnovější recenze ze sekce Dokovací stanice a replikátory portů
- kompatibilita
- provedení
- rozměr
- napájení
doporučuji
- plní funkci jednodušší organizace kabelů
- o něco delší a poddajnější kabel by nebyl na škodu
Potřeboval jsem do práce k notebooku hub, kde všechny přívodní kabely (LAN, napájení, USB dongle pro myš) hodím do jednoho HUBu a tohle mi vzhledem k ceně přišlo akorát.
Ti, co říkají, že dost hřeje, mají pravdu. Když na něj sáhnete, opravdu topí (a to nemám zapojené HDMI).
Jinak bych byl možná radši, kdyby byl kabel o chlup delší a trochu poddajnější. Ale to vyřeší 3D tiskárna, a "ukotvení" HUBu na okraj stolu pomocí na míru udělané "ohrádky".
- funguje spolehlivě
- umí i velké disky
- dobrá cena
- Funguje jak má
- Hezký design a hliníkové tělo
- Myslím že i dobrý poměr cena/ kvalita
- Potřeba externího napájení
- Krátký kabel v balení
Jediné co mě překvapilo, že nejde napájet přímo z portu USB-C a je potřeba externího napájení, používám nabíječku na mobil. Fajn konektivita, RJ 45 jsem zatím nezkoušel. Trust mě v poslední době mile překvapuje
dodaci doba je pres 45 dnu
Produkt bude dárkem a nemá smysl jej aktuálně prakticky významně hodnotit, ačkoli funkčnost byla ověřena.
spojuje výhody usb-c do jedné krabičky: usb-c, asb-a a hdmi
Funguje perfektně
- funguje. Rychlost jsem nemeril ,ale pri kopirovani dvou M2 disku byla rychlost 30Mb/s.
cena
AlzaPower APW-HCC4B
Přidáno: 4. listopadu 2024
(naposledy upraveno 4. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Mohu mít na NB 2 monitory
- Připojení LAN pro NB
Používám na Lenovo, zatím vše OK
- relativně jednoduchá a levná dockina
- 2 display porty. Radši bych tam měl 3x HDMI.
- 1x USB-C rozšířím o HDMI, 2x USB, 2x USB-C
- nevýhodu žádnou zatím nevidím
tablet pouze se dvěmi USB-C porty, to je fakt málo,obvzláště když z toho občas potřebujete udělat plnohodnotný počítač! Pomocí tohoto replikátoru využiji jeden port zároveň na klávesnici, myš, HDMI monitor, USB Flash i napájení najednou! = super věc pro ajťáky na cestách;o)
- snadná výměna disků, disk pevně drží
- disk je bez obalu, takže se dobře chladí
- vysoká rychlost
- doporučuji pro SSD 2 TB
- disk není chráněný obalem, takže pro přenášení je dobré přenášet zvlášť disk a adaptér nebo mít krabičku
S 2TB disky je velmi rychlý přenos dat. Na disk ADATA 2TB a Kingston 2TB nahrává až skoro 300MB/s (velké soubory). V ostatních boxech (Orico, Ugreen) mi takto velké disky běží kolem 50! Neznám důvod, ale vyzkoušel jsem to na 4 různých PC. Pokud tedy máte 2TB SSD, doporučuji.
- vypadá hezky na stole
- často vychází nový firmware
- nabízí plno portů
- součástí je 120W trafo s tenkým kulatým konektorem
- otázkou je, kolik toho vydrží kabel s portem USB-C
- funguje
- chtělo by to lepší návod
Při použití UHD monitoru jsou velmi pomalé reakce. Nižší než nativní rozlišení monitoru je nepoužitelné a rozostřené.
- Průchozí pro napájení, při 65w jen lehce hřeje.
- Z jednoho Thunderbolt(USB-c) udělá dvě C a jedno A.
- Modrá barva krásně ladí k modrému MacBook Air.
- okamžitá dodávka, levné dopravné
kvalitní zpracování a prostor, má hrudní přesku - super
pracuje jak má a je super k tabletu.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »