Nejnovější recenze ze sekce Dokovací stanice a replikátory portů
Kvalita za dobrou cenu,já jsem spokojen
- Vsechny potrebne porty v jednom.
- Dost se zahriva.
Skveláy produkt. Je potreba davat pozor na ten kabel. U jednoho obdobneho zarizeni se mi po cca. dvou letech odloupla buzirka a vypada to hnusne. Ale pri lepsim zachazeni to bez problemu vydrzi hodne dlouho.
- Stojan + hub v jednom
- Hliníková konstrukce
- Lehce přenosné (lze složit)
- Drzne nožičky maji tendenci vypadávat
Funguje jak má. Vše ok.
- funguje dobre s 2x monitory
- kvalitní produkt s pevným kovovým pouzdrem pro efektivní chlazení
- jeden kabel pro připojení notebooku k více zařízení a zároveň nabíjení přes stejný kabel, to je velmi pohodlné
- výrobek byl v akci za super cenu
- První dok co kompletně funguje s notebookem MSI
- 4k/60 Hz obraz na Display port funguje
- USB jak na přední, tak zadní straně
- Čtečka SD karet
- Snad je možná více USB vzadu
Hub pěkně sedí na stříbrný Mac Book. Použit pro připojení monitoru, kamery, nabíjení a dobíjení hodinek a sluchátek. Funguje jak má. USB C porty by mohly být 3.
velmi pěkně zpracované - broušené hrany, poctivá a precizní konstrukce, žádný papundekl :)
- Jsem zatím velice spokojený. Velké množství různých tipů konektorů i s připokením k internetu. Funguje parádně.
- snadná instalace, funguje i na Aple produktech
- Rozšiřuje porty počítače
- 10Gbps umí nahrát na SSD data téměř plnou rychlostí
- super podpora výrobce, aktivně řešili můj problém
- nevhodný pro herní notebooky Lenovo, nenabíjí
Velmi dobré zařízení pro připojení rychlého exteního disku, monitoru a dalších periférií přes jedno usb-c. Bohužel jeden z mých notebooků nedetekovat napájení a nenabíjel se (lenovo legion slim 7) ani po připojení 100W nabíječky. Napřímo jde nabíjet i 75W nabíječkou. U ostatních notebooků v domácnosti problém nebyl (HP, huawei)
- Dost portů
- Čtečka karet
zatím funguje
- Pěkný design
- Možnost připojit se k internetu přes kabel
- Možnost dobíjení baterie notebooku powerbankou
- Lze používat jako čtečku micro a SD karty
- Zahřívá se až příliš
dobré možnosti připojení
- kvalitní , funguje bezvadně
i-Tec Metal Cooling Pad for notebooks (up-to 15.6”) with USB-C Docking Station (Power Delivery 100 W) C31METALDOCKPADPD
- Překvapilo mě velmi kvalitní provedení. Dříve jsem používal Baseus, který stojí nyní cca 4 tisíce, ale tento produkt bych řekl, že je lepší.
- Skvělé, že se dá "hub" oddělit od stojánku a používat samostatně
- hezký design, kovové provedení
- porty pro připojení monitoru, napájení, USB (do hubu monitoru) jsou vzadu, porty pro připojení disků a karet vpředu
- hodně funcí (čtečka karet, sluchátkový konektor, síťovka)
- 100 W nabíjení
- vyšší frekvence u 2K herního monotoru, HDR
- opravdu krátký kabel, nemá ani těch 20 cm, měřeno včetně USB koncovky
- jen 5Gbps omezují výrazně použití rychlého externího SSD
- u 3 z 4 notebooku hlásí chybu připojení usb zařízení (vyskočí okno a je to vidět i ve správci zařízení).
Hezký hub se spoustou funkcí. Bohžel má extrémně krtáký kabel, nicméně to mají všechny s více funkcema (nutno dokoupit, vzhledem k ceně HUBu, poměrně drahý prodlužovací kabel). Rychlost 5Gbps omezuje externí SSD disk víc než jsem si myslel, ale pokud je to jen na data, tak asi taky není problém. Poslední kapkou ale byly chyby připojení USB zařízení. Chtěl jsem připojovat tři notebooky k externímu monitoru. Bohužel u 3 ze 4 notebooku co jsem zkusil blbne detekce usb zařízení. Vyskoří chybové okno, ve zprávci zařízení je vidět jako neznámé zařízení. Nepomůže odinstalování USB ovladačů, jejich aktualizace, WIN10 ani WIN11. Krom otravného pípnutí a okna při připojení se chybně detekuje externí monitor. Pokud má rozlišení 16:10, nabídne jen rozlišen 16:9 a obraz je šišatý (2K monitor). U 4K monitoru s poměrem 16:9 to bylo OK.
U jednoho notebooku se to připojilo vpořádku, nicméně pak to chvíli fungovalo i u mých notebooků, ale další den stejný problém (ten notebook, kde to jelo už jsem zkusit nemohl). V kombinaci všeho budu vracet a zkusím jiný model. Můj starý HUB funguje i nadále vpořádku.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »